Theater show voor de allerkleinste (vanaf 1 jaar!): Bumba gaat op theater bezoek in Nederland

      Reacties uitgeschakeld voor Theater show voor de allerkleinste (vanaf 1 jaar!): Bumba gaat op theater bezoek in Nederland

logo studio 100Het is onvermijdelijk maar al onze kleintjes kennen natuurlijk Bumba. Hun TV held. De creatie van het succesvolle theaterbedrijf Studio100 (ja, die van K3 en Samson en Gert!) komt naar het theater. En dat is best bijzonder omdat je dan als gasten in het theater kinderen krijgt vanaf 1 jaar. De show (licht en geluid) wordt daar ook op aangepast en dan moet zo’n bezoek met Papa en Mama of Opa en Oma ook een onvergetelijke ervaring worden.

Het persbericht schrijft het volgende:

Het verhaal van Bumba in Dromenland gaat over kleine Loes. Elke avond moet zij op tijd naar bed, samen met haar lievelingsknuffel Bumba. Plotseling komt haar knuffel tot leven en neemt hij haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is… Namelijk naar het Bumbacircus waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven! Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby toveren samen met Bumba een lach op alle kindergezichten tijdens hun allereerste theaterbelevenis en nemen iedereen mee naar dromenland.

Bumba in Dromenland is van 28 januari tot en met 7 mei te zien in de Nederlandse theaters. Zet dus je clownsneus maar op en bezoek voor de allereerste keer het theater met Bumba en zijn circusvriendjes! Hier vind je het schema van de voorstellingen:

Bumba Show in Dromenland: shows en tickets