Kom naar de keukenhof, maar nu in december: winterfeesten

      Reacties uitgeschakeld voor Kom naar de keukenhof, maar nu in december: winterfeesten

We kennen de keukenhof natuurlijk van DE LENTE. Als de Keukenhof open gaat – één van de belangrijkste toeristische attracties van Nederland – dan weten we de lente is begonnen. Maar eigenlijk is het natuurlijk doodzonde dat zo’n mooie locatie met die infrastructuur een groot deel van het jaar gewoon dicht is en leeg staat. Daarom is het een goed idee geweest om in de winter, dat wil zeggen december, in het park een paar evenementen te organiseren die prima buiten kunnen en horen bij de sfeer van de korte, donkere dagen voor Kerstmis.

2016-kerst-landgoed-keukenhof-december2016-kerst-landgoed-keukenhof-december

Dus op naar een unieke kerstmarkt, Kerst op Landgoed Keukenhof , welke gehouden wordt van 8 tot 11 december. Deze tiende editie van de Kerstmarkt op het landgoed Keukenhof is in 2016 open van:

  • Donderdag 8 december open van 14.00 tot 22.00.
  • Vrijdag 9 december open van 14.00 – 22.00 uur.
  • Zaterdag 10 december open van 10.00 – 22.00 uur.
  • Zondag 11 december open van 10.00 – 18.00 uur.

Het persbericht spreekt van:

“Omgeven door talloze sfeerlichtjes, entertainment in Dickens’ sfeer en muzikaal omlijst door verschillende kerstkoren brengt deze Kerstmarkt je direct in de perfecte decembersfeer. De tiende editie van Kerst op Landgoed Keukenhof is wederom gratis toegankelijk en het Dickens thema is overal op de markt terug te vinden.”

Je kunt er je kerstinkopen doen, er zijn shops om je kerstbest aan te kleden, en antiek en interieur accessoires. Je kunt er eten en drinken, er zijn zangers en zangeressen, koren voor de beste Kerstmis-liederen en er is natuurlijk vermaak voor de kinderen. Een prima idee dus om als TrotseVader of TrotseMoeder met je kinderen op stap te gaan.

Nu maar hopen dat het nog even wil sneeuwen op de dagen van de Kerst op Landgoed Keukenhof.

PS: er is meer op de Keukenhof te doen in december. Een week later ( 17 & 18 december) vindt er de bijzondere Castlefest Winter Edition plaats. In de prachtige tuin van Landgoed Keukenhof kunnen bezoekers zich tijdens het meest sfeervolle winterse Middeleeuwen en fantasy festival Castlefest Winter Edition op 17 en 18 december wanen in een magische winterwereld vol goblins, elfen, trollen en tovenaars. Van workshops tot verhalenvertellers, muziek, een gezellige markt en het winter ritueel. Zie verder op de website van winter.castlefest.nl/

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse